Apparaten en accessoires
Schiacciata met gerookte zalm
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 stuks
Ingrediënten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
514 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
832 kJ /
199 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min